CONSULTANCY

Met liefde voor techniek, is Iris te onderscheiden als integere, sympathieke, representatieve professional met veel ervaring in de Infra. Al jaren werkt ze in een projectmatige omgeving. Tegenwoordig hoofdzakelijk in de rol Sr. Werkvoorbereider (IPMA-D gecertificeerd). Iris is iemand die haar tanden ergens inzet en niet opgeeft tot het werk -volledig én goed- gedaan is.

Oog voor detail en kwaliteit

Door de afwisseling in diverse projecten heeft Iris zich de afgelopen jaren zowel in de breedte als op inhoud kunnen ontwikkelen tot een strategisch en punctuele partner, prettig in de omgang met mensen. Vanuit een gevoel van respect voor alle partijen -een klus klaar je namelijk niet alleen- organiseert ze haar werk effectief. Door het stellen van meetbare, helder geformuleerde doelen en het volgen van een gedegen planning, is Iris goed in staat overzicht te houden zonder oog voor detail en kwaliteit te verliezen.

CONTINU VERBETEREND

Naast het realiseren van actieplannen binnen het gestelde budget en de beschikbare tijd, ziet Iris snel verbeteringen en creëert zij draagvlak om deze door te voeren. Met een sterk oog voor een ieders kwaliteiten en benodigdheden, zet Iris zich te allen tijde in om gezamenlijk te groeien en de mensen om haar heen het beste uit zichzelf te laten halen.

SAMEN KOMEN WE ER WEL

Met elkaar werken aan projecten die uitdagend zijn, daar krijgt ze energie van! Haar motto? “Samen komen we er wel”. Ze vindt het prettig om te werken in een omgeving met positief ingestelde, betrokken mensen. Waar men respectvol met elkaar omgaat en waar rekening wordt gehouden met elkaars (on)mogelijkheden en belangen.

Iris staat open voor projecten waarbij ze creërend en regelend bezig is. Waar ze inhoudelijk en sturend een wezenlijke bijdrage kan leveren. Ze vindt het mooi om met alle belanghebbenden te overleggen om te komen tot een werkbaar plan dat alle betrokkenen dient.

Iris van der Graaf van Improving Together

“Als ik dit de rest van mijn leven mag doen, dan ben ik heel gelukkig.”.

Voor opleidingen en achtergrondinformatie verwijzen wij je graag door naar onderstaande sociale media.