BODYWORK

We leven in een tijd met oneindig veel kansen en uitdagingen. Verandering lijkt soms de enige constante, en dat maakt transformatie een noodzakelijk onderdeel van ons dagelijks leven. Wanneer we ons hier echter continu van bewust zijn, zijn we vrij in het vormgeven van onze levenservaring.

WAT IS TRANSFORMATIONAL BODYWORK?

Transformational Bodywork is in het kort gezegd een experiëntiële reis die jou uitnodigt om jezelf te ontmoeten, op een praktische en soulvolle manier. Het brengt je verder in jouw leven, door met onderzoekende aandacht naar bepaalde knelpunten in je lichaam en je mind te kijken en deze (onder begeleiding) te helen.

WAAROM IS DIT BELANGRIJK?

Het is van levensbelang om te onderzoeken waarom we bepaalde uitdagingen ervaren. Vaak negeren we bewust en onbewust signalen, omdat we niet altijd zelf kunnen achterhalen wat er aan de hand is. We ‘laten het voor wat het is’. Maar helaas, stilstand is achteruitgang gebleken. Klachten worden erger óf krijgen in andere levensgebieden zijn weerslag.

WAT KUNNEN WE ER PRAKTISCH MEE?

Met Transformational Bodywork kun je inzichten krijgen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Door het holistische karakter van de heling, kunnen jouw intentie en de uitkomst dus uiteenlopend zijn. Ook kun je van tevoren niet voorspellen welke lessen en inzichten je zult krijgen. Dit maakt de methode zeer effectief: één behandeling kan je verder kan brengen in zowel je gezondheid, je gedachten, relaties én je werk.

SAMEN KOMEN WE ER WEL

Het uiteindelijke doel van Transformational Bodywork, is om vanuit zachtheid en zorg iets in beweging te zetten. Alleen dan kan er een persoonlijke groei-ervaring op gang komen; een volgende stap zichtbaar worden. Dynamischer en meerdimensionaal dan we van tevoren kunnen inschatten.

Iris van der Graaf van Improving Together

“De authenticiteit van mensen intrigeert me al mijn hele leven.”. 

Improving Together

We nodigen je uit om te ontdekken wat deze vorm van coaching voor jou kan betekenen. Door bijvoorbeeld aan Iris een vraag te stellen over een aspect dat je graag wilt transformeren in jouw leven.

Lees hier wat je kunt verwachten van de coaching:

COACHING

Geschilleninstantie Alternatieve TherapeutenIk ben aangesloten bij de GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). Hiermee voldoe ik volledig aan de Wkkgz.
De GAT is een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie.