COACHING

Beeld je eens in dat je méér kunt dan je nu denkt. Hoe voelt dit? Bevrijdend? Eng? Het is immers buiten je comfort zone. Maar wat je ook op je pad krijgt, je vertrouwt erop dat jij het aankunt. En je gaat ervoor, no matter what!

HOE IS DIT MOGELIJK VOOR MIJ?

Op het pad van persoonlijke ontwikkeling heeft iedereen te maken met weerstand. Deze weerstand komt voort uit angst; een strenge tweede stem, die hebben we allemaal. Wil dat zeggen dat we dan maar moeten opgeven? Dat we onze fysieke en mentale signalen moeten negeren? Geen optie bij Iris. Samen zullen jullie antwoorden vinden.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Kijk, die blinde vlekken hebben we allemaal. Vraag is, hoe worden we ons bewust van onze eigen blinde vlekken? Hoe weten we waar onze groei zit? Het antwoord is heel simpel: door je supportvraag te stellen!

SAMEN KOMEN WE ER WEL

Kortom, Iris heeft van ‘blinde vlekken’ haar werk gemaakt. Het is dan ook haar persoonlijke missie om andere mensen te helpen bij het vinden van de antwoorden die ze zoeken. Simpelweg door samen, open en oprecht het gesprek aan te gaan.

Bij alles dat ze doet handelt ze vanuit haar visie “Vrijheid creëren voor mijzelf en de mensen in mijn omgeving door authenticiteit en partnership”. Een rode draad in al haar handelen. Mensen vooruit helpen en laten genieten van ál het moois dat het leven te bieden heeft. Samen een mooiere wereld zien.

coaching

“Mijn doel met de coaching is jou laten zien wat er méér mogelijk is. Jou laten ervaren dat je meer in jouw mars hebt dan je nu misschien denkt, en dat dat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn! Door in alle rust in te zoomen op mogelijke blokkades in jouw systeem, en onderzoekend te kijken naar wat er is, ga ik je helpen om deze weerstand te benaderen vanuit respect. Zodat jij met lichtheid weer verder kunt in jouw leven.”

MEER OVER IRIS