OVER IRIS

Al ruim 10 jaar zie ik het voor me: een inspiratieplek creëren waar ik mijn passies voor leven, werk en muziek kan combineren. Waar ik mensen mag ontvangen om in alle ruimte en vrijheid, opnieuw rust en geluk te vinden. Dan wordt je 44 en realiseer je je ineens dat je daadwerkelijk je eigen droom aan het realiseren bent. Wow!

VAN PASSIE NAAR PURPOSE

Op mijn 34e ontdekte ik dat ik niet het leven leidde dat ik wenste. Veel gesprekken verder, nam ik in 2012 het besluit mijn huidige naam aan te nemen: Iris. En toen startte mijn reis écht…. Ik begon mezelf kritische levensvragen te stellen; wat wil ik eigenlijk? Wat is mijn doel in het leven? Ik ontdekte dat ik van kinds af aan al ‘samen beter’ wilde worden. Wandelend door de wijk ging ik met iedereen in gesprek. Van mens tot mens. En ik realiseerde me dat oprecht luisteren en met praktische suggesties komen een kracht van mij is.

“De authenticiteit van mensen intrigeert me al mijn hele leven.”

SAMEN KOMEN WE ER WEL

Ondertussen ging mijn werk als opgeleid Ingenieur, met een bachelor Electronic Engineering gewoon door. Ik werkte reeds 16 jaar voor dezelfde werkgever, met elke 2 tot 3 jaar een nieuwe klus. Maar vanaf het moment dat ik ging werken vanuit mijn hart, werd ik krachtiger in het empoweren van mensen en creëerden we met elkaar steeds betere resultaten! Uit deze periode komt de inspiratie voor mijn bedrijfsnaam: Improving Together!

AUTHENTICITEIT EN VERBINDING

Als kers op de taart kreeg ik het boek “de 4-urige werkweek” in handen. Dit maakte mij in 2016 vastbesloten: ik ga mijn grote droom verwezenlijken! Ik schreef me in bij de KvK onder de pijlers: projectmanagement, mentoring, consultancy en coaching. En met -inmiddels- de opleiding Transformational Bodyworker op zak, kan ik anno 2019 met recht zeggen dat ik álles doe dat mijn hartje begeert!

“Als ik dit de rest van mijn leven mag doen, dan ben ik heel gelukkig.”

coaching

“Ik wil mensen door hun eigen ogen laten zien hoe mooi en uniek ze zijn!”.

Bij Iris kun je terecht voor een oprecht advies van een liefdevolle rasoptimist. Ze heeft een creatief brein en draait haar hand niet om voor uitdagende projecten. Als een échte ‘Iris’ vind je haar in het midden; man-vrouw, hoofd-hart, emotioneel-rationeel. En vanuit haar visie -dat we elkaar áltijd kunnen helpen- en haar geweldige schat aan mooie verhalen, zul je bij Iris opnieuw verbinding, inspiratie en rust binnen jezelf vinden!